Whisk[e]y Club

Magyarországi Whisky Egyesület / Whisky Society of Hungary

Whisk[e]y Club header image 2

Whisky Show – Beszámoló

April 28th, 2010 · Írta: daavid · 5 hozzászólás

Szombaton lezajlott az első magyarországi Whisky Show. Nagyobb sikert hozott mint reméltük. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk már ott a helyszínen is és azóta emailben vagy az interneten. Köszönjük mindenkinek, aki segített, aki támogatott és legfőképp azoknak, akik eljöttek és jól érezték magukat. Reméljük nem kell két évet várni a következőre. Mi azon leszünk, hogy 2011-ben ismételjünk.

Néhány számadat: 400 látogató érkezett a Show-ra. Közülük 239-en ültek be valamelyik Masterclass szemináriumra. 2.100 whisky kupont váltottak be a látogatók, ami azt jelenti, hogy nagyjából 5 whiskyt próbált ki mindenki. A Whisky Show legjobb whiskyjének a Glenfarclas 30 évest választották, míg a legjobb kiállítónak a Pernod Ricard standját.  A legtöbb kupont a Zwack/Diageo whisky protfóliójára “költötték” a vendégek és meglepetésre nagyon sok whisky-koktélt is fogyasztottak. A zenés programokat szerették, a kerekasztal beszélgetéseket végig figyelemmel kísérték, az esti ír kocsmazene koncerten szinte táncra perdültek.

Remélem mindenki jól érezte magát. Sokat tanult a whiskykről. Kóstolt olyan whiskyt, amit azelőtt sosem látott vagy amire régen vágyott. Bármilyen észrevételt szívesen veszünk a Whisky Club ezen a blogon megadott emailcímére küldve. Köszönjük. Slainté!

Címkék: whisky show

Eddig 5 vélemény érkezett ↓

 • 1 Benkóczki Péter // Apr 29, 2010 at 1:42 pm

  A Glenfarclason nem csodálkoztam, viszont a legjobb stand meg a legtöbb kupon helyezettjei megleptek. Én pl alig voltam náluk. :)
  2011 – nagyon jó lenne, már akár jövő héten is mennék a következőre. ,)

 • 2 Barman's Choice // Apr 29, 2010 at 10:20 pm

  Gratulálok és köszönet a szervezőknek!

 • 3 Benkóczki Péter // May 6, 2010 at 7:10 pm

  Mennyi esélye van, hogy 2011-ben is lesz ilyen?

 • 4 daavid // Sep 12, 2010 at 12:29 am

  elég sok. mondjuk 99%.

 • 5 Peter Benkoczki // Sep 14, 2010 at 8:05 pm

  Wah, ez csodás. Ha esetleg kell valamilyen segítség, akkor szóljatok (pénzem nincs, csak lelkesedésem) 😀

Ki vagy és mi a véleményed?

viagra extra super tadadel brand levitra atarax antabuse Accutane